+31 (0)70 - 219 5225

Trouwen

Wat is er specialer dan het huwelijk en het samenzijn vieren boven de golven? Op één van de mooiste plekken van de Nederlandse kust, boven de golven, is De Pier. Een unieke trouwlocatie met panoramisch uitzicht over zee en strand! Geheel verzorgd om het de mooiste dag van jullie leven te maken. Dat wordt memorabel!

Ceremonie & toost

De Pier is een officiële trouwlocatie. Je mag elkaar dus het ja-woord geven óp zee. Op een zonnige dag creëren we graag buiten een romantische setting voor de huwelijksvoltrekking, maar bij wat minder weer zijn er natuurlijk ook mogelijkheden binnen. Na afloop van de ceremonie kan worden getoost met een glas bubbels en de bruidstaart worden aangesneden!

Diner & feest

Op je trouwdag veel tijd besteden met je naasten, dat wil je natuurlijk het liefst. Om reistijd te besparen kun je uiteraard ook je diner, receptie en feest op De Pier, in Restaurant ZILT houden. En wat is er romantischer dan op zo’n speciale avond de zon in zee zien ondergaan?

Huwelijksnacht & ontbijt

Een romantische huwelijksnacht doorbrengen op De Pier? Dat kan in de luxe De Pier Suites! De zee die onder jullie kamer ruist. De wind en de zon op je eigen terras. En binnen in de suites ademt alles luxe. Slapen op De Pier is onvergetelijk met onder andere een rainshower, kingsize bed van superieure kwaliteit en een sterrenhemel. Ga voor meer informatie over de overnachting naar de website van de Suites

Tips & inspiratie

Een keer rondkijken op locatie boven zee? Benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden voor jullie ceremonie? Twijfel je tussen een walking dinner, een uitgeserveerd diner of een barbecue? Zoek je nog een topband of DJ? Onze eventmanagers denken met je mee en delen hun tips voor een ónvergetelijke huwelijksdag.